2012-10-23 05:08:03
Φωτογραφία για Ασύρματα ηχεία home cinema: είναι πραγματικά ασύρματα;
Βλέπουμε πολλές φορές σε ακριβά home cinema να συπεριλαμβάνονται ασύρματα ηχεία. Είναι όμως όντως εντελώς ασύρματα ή μήπως όχι; Δείτε!

Αν πρόκειται να αγοράσετε home cinema, μπορεί να σκέφτεστε να δώσετε λίγα παραπάνω χρήματα ώστε να πάρετε ένα σύστημα με ασύρματα ηχεία.

Ο λόγος; Για να αποφύγετε να έχετε πολλά "άχαρα" καλώδια.

Όμως αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι τα ασύρματα ηχεία ενός home cinema, δεν είναι 100% ασύρματα!

Για την ακρίβεια, τα ηχεία αυτά όντως μπορούν να τοποθετηθούν μακριά από την κεντρική μονάδα του home cinema, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούνε ενσύρματα.

Όμως το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα ηχεία για να λειτουργήσουν, χρειάζονται ρεύμα το οποίο είναι αδύνατο να μεταδοθεί ασύρματα...

Έτσι, να έχετε υπόψιν ότι αυτά τα ασύρματα ηχεία, θα πρέπει εκεί που θα τα βάλετε, να τα συνδέσετε με ρεύμα!


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται δουλειά.

Για παράδειγμα, μπορεί να τα τοποθετήσετε στην άλλη άκρη του σαλονιού, να έχει κοντά τους παροχή με ρεύμα και να μην έχετε κανένα πρόβλημα, μιας και δεν θα χρειαστεί να τραβήξετε και καλώδιο από αυτά, προς την κεντρική μονάδα.

Όμως σε άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αν πρόκειται να τα βάλετε στον τοίχο, μπορεί μεν να γλιτώσατε το 1 καλώδιο που συνδέετε στην κεντρική μονάδα του home cinema, όμως δεν θα έχετε γλιτώσει το 2ο καλώδιο του ρεύματος, οπότε μπορεί να μην σας εξυπηρετεί...

Το συγκεκριμένο, είναι στο πως βολεύει τον καθένα. Απλά οφείλετε να το γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σεαγορά home cinema!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ