2012-10-23 00:16:04
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών – Ν. Μαρκάτος: «Αντιστεκόμαστε στην επιχειρούμενη εξαθλίωση του ελληνικού Πανεπιστημίου»
από το Γραφείο Τύπου

Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και της Πολιτικής Γραμματείας του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση Η εσωτερική κυβερνητική Τρόικα ετοιμάζεται, με σχέδιο Νόμου, να μεταβιβάσει την Πανεπιστημιακή περιουσία στο Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας, ώστε να μπορεί να την εκποιεί και τα έσοδα της εκποίησης να πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο στο χρέος, ενώ τα Πανεπιστήμια θα πληρώνουν ενοίκιο στους αγοραστές!!

Πληροφορούμε τους υποτελείς της διεθνούς Τρόικας ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να υπεξαιρέσουν την περιουσία των Πανεπιστημίων που δημιουργήθηκε δύο αιώνες τώρα από την κρατική χρηματοδότηση, από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και από ευγενικούς κληροδότες.

Καλούμε όλους τους Πρυτάνεις να μην αποδεχτούν και να μη συναινέσουν

σ΄ αυτό το νέο έγκλημα εναντίον της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στέκεται δίπλα τους και δίπλα στους αγώνες των Συλλόγων ΔΕΠ, των φοιτητών και των εργαζομένων για τη ματαίωση της εφαρμογής των επαίσχυντων νόμων 4009/2011 και 4076/2012 που σχεδιάστηκαν ακριβώς για να ξεπουληθεί η Ελληνική Ανώτατη Παιδεία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ