2012-10-22 21:56:30
Φωτογραφία για Σχετικά με την διμοιρία επιδείξεων της ΣΣΑΣ
Αγαπητέ κ. διαχειριστά του blog kranos.blogspot.gr

Ως παραγωγός του βίντεο και ως απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανάρτησή του στο blog σας. 

Θα ήθελα να προτρέψω τους αναγνώστες σας να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΣΣΑΣ (http://www.ssas.gr/) όπου εκεί μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να δουν πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Η ΣΣΑΣ πχ εκδίδει απο το 1987 το περιοδικό "ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ" το οποίο μπορούν να κατεβάσουν ως PDF, να δουν φωτογραφίες από την ιστορία αλλά και το παρόν της ΣΣΑΣ, ν' απολαύσουν ένα πολύ όμορφο βίντεο φτιαγμένο από τους μαθητές για την θερινή εκπαίδευσή τους στο Ποσείδι (δώστε λίγο χρόνο να φορτώσει) και πολλά άλλα. Οι μαθητές έχουν χορωδία βυζαντινής μουσικής, ορχήστρα εκδηλώσεων, ομάδες σκοποβολής, ξιφασκίας, κλπ πραγματικά ένας συνδυασμός αγωγής, παιδείας και σωματικής άσκησης. 


Και ας μην ξεχνάμε ότι οι μαθητές αυτοί είναι παιδιά του Ελληνικού Λαού, προέρχονται απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδος και απ' όλα τα κοινωνικο-οικονομικά στρώματα και αυτό που τους ενώνει είναι η αγάπη τους για την επιστήμη τους, τις Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως, η αγάπη για την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας.

Νομίζουμε ότι σήμερα, στην Ελλάδα της κρίσης, είναι αναγκαίο περισσότερο παρά ποτέ να στρέψουμε το βλέμμα μας στις αξίες και τους θεσμούς που μας έδωσαν ότι πολυτιμότερο έχουμε, την παιδεία μας, την γλώσσα μας, την θρησκεία μας. 

Μας συγχωρείτε για το μέγεθος του email αλλά είναι δύσκολο να μην παρασυρθείς συναισθηματικά όταν βλέπεις τέτοια παραδείγματα όπως τους μαθητές της ΣΣΑΣ, το ήθος τους και το έργο τους.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που δώσατε την ευκαιρία στους αναγνώστες σας ν' απολαύσουν  ένα πολύ ελπιδοφόρο κομμάτι της νέας γενιάς, να το ακούσουν, αλλά κυρίως να το δουν τους και ν'αφήσουν τους μαθητές της ΣΣΑΣ να μας μεταγγίσουν τον ενθουσιασμό τους και τα νιάτα τους!

Μ' εκτίμηση

Εκ μέρους της ομάδος παραγωγής του βίντεο

Αντώνιος Λιόλιος MD

"ALMG network"
 
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ