2012-10-22 19:42:08
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι εικόνες από τα επεισόδια στο ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Τα όσα έγιναν στη χθεσινή αναμέτρηση έχουν γίνει θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πορακτορεία ενώ εντύπωση προκαλεί το άρθρο της τουρικής εφημερίδας "Μιλιέτ", στο οποίο γίνεται λόγος για έξαρση της βίας στα γήπεδα της ελεύθερης Κύπρου. Ο αγώνας διακόπηκε για 12 λεπτά όταν μια κροτίδα εξεράγη στο σημείο όπου βρισκόταν το ιατρικό επιτελείο της Ανορθωσης το οποίο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Λαβόρδε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής αλλά και ένα μέλος του ιατρικού τιμ.

Με ανακοινώσεις τους και οι δύο ομάδες καταδίκασαν τα θλιβερά επεισόδια ενώ άφησαν αιχμές για τη διαιτησία, την ώρα που η κυπριακή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα για τα επεισόδια. Παράλληλα επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Ιούλιος Κονναρής, όμως ευτυχώς οι ζημιές περιορίστηκαν σε υλικά αγαθά, όπως το αυτοκίνητο και το σπίτι του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ