2012-10-22 18:38:40
Φωτογραφία για Επέστρεψε με... καπνογόνα!
Ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε ως αντίπαλος στο Ο.Α.Κ.Α. και περίπου 8.000 φίλοι του Παναθηναϊκού τον υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες και... καπνογόνα στο παρκέ! Μαζί με την υπόλοιπη αποστολή η (επ)εμφάνισή του στο κλειστό.

Στις 12/1/11 ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, τώρα ήταν ο «Πέρπε». Έπειτα μία 5ετία ο 28χρονος φόργουορντ έβγαλε την πράσινη φανέλα, επιλέγοντας να συνεχίσει με αυτή του «αιωνίου» αντιπάλου, κίνηση που στην επιστροφή του στο Ο.Α.Κ.Α. τον έφερε αντιμέτωπο με την οργή της εξέδρας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού προτίμησε να τα ακούσει μία και καλή και μαζί την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση, αφού δε βγήκε μαζί τους συμπαίκτες του στο αρχικό ξεμούδιασμα (σ.σ. ομοίως κι ο VSpan, παρότι έχει συνηθίσει σε ανάλογες υποδοχές).

Όπως και να 'χε, η εξέδρα τον περίμενε πώς και πώς, αφού δε συγχωρεί τις «αιώνιες» μετακινήσεις.

Το... μενού περιελάμβανε υβριστικά συνθήματα, αλλά και δύο καπνογόνα, που πέρασαν απ' το διπλό δίχτυ προστασίας και διέσχισαν ανάμεσα απ' τους παίκτες του Ολυμπιακού όλο το παρκέ μέχρι την άλλη πλευρά, όπου ήταν αυτοί του Παναθηναϊκού!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ