2012-10-22 17:29:51
Φωτογραφία για Κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τη SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ και τη FARE (Football Against Racism in Europe), συμμετείχε στη μεγάλη προωθητική καμπάνια που διεξήχθη στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού (16-31 Οκτωβρίου), με παράλληλες εκδηλώσεις και στους 8 αγώνες της SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ που διεξήχθησαν στις 20, 21 & 22 Οκτωβρίου 2012.

Το κεντρικό μήνυμα της προωθητικής καμπάνιας για το 2012, ήταν «NO TO DISCRIMINATION YES TO EQUALITY».

Με προωθητικές ενέργειες, οι οποίες υλοποιήθηκαν στον εντός έδρας αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στο γήπεδο της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε για ακόμη μία φορά την πλήρη υποστήριξή της στην Εκστρατεία της FARE και της UEFA κατά του Ρατσισμού, η οποία έχει σα στόχο την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων του ποδοσφαίρου κατά του ρατσισμού.

Στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας, έγιναν τα εξής:

1. Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες σήκωσαν πανό, με το μήνυμα «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».

2. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου εκφωνήθηκε το μήνυμα: «ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ!».

3. Οι διαιτητές, οι παίκτες και τα παιδιά που τους συνόδευαν στην παράταξη, φορούσαν ειδικά t-shirts με το μήνυμα της καμπάνιας.

4. Τέλος, οι παίκτες και τα παιδιά, μόλις παρατάχθηκαν στο γήπεδο, σήκωσαν προς τους φιλάθλους κόκκινες κάρτες στο ρατσισμό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της FARE μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του οργανισμού (www.farenet.org).
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ