2012-10-22 15:44:06
Φωτογραφία για Πολυτέλεια ο Σαββίδης μέσα στην κρίση
Στην σημασία της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε ο Λίνο με δηλώσεις του στον  Sport 103FM. "Καταλάβαμε τη διαφορά  με την παρουσία του νέου ιδιοκτήτη. Στα οικονομικά, υπάρχει μια ηρεμία. Αντιμετωπίζαμε κάποιες διαφωνίες με την προηγούμενη διοίκηση για την καταβολή των χρημάτων.  Είχαμε όμως πολύ καλές σχέσεις μες τις προηγούμενες διοικήσεις και δείχναμε κατανόηση. Τώρα δεν υπάρχει, λυπάμαι αλλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Το να έχει μια ομάδα αυτήν την πολυτέλεια μέσα στην κρίση είναι πολύ σημαντικό. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι το εκτιμούμε αυτό και να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό."

Για το ματς με την ΑΕΚ: Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μια πολύ σημαντική νίκη, αφού γνωρίζαμε ότι η ομάδα αυτή θα ερχόταν να αμυνθεί, για να κλέψει το βαθμό. Χρειαζόταν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στα πόδια μας. Πήραμε το τρίποντο και συνεχίζουμε.

Για τη μέτρια εμφάνιση: Καμιά φορά οι διακοπές δεν είναι πάντα για καλό. Αυτή η διακοπή μας χαλάρωσε. Ακόμα κι έτσι όμως, το διαχειριστήκαμε και πήραμε τη νίκη. Έχει σημασία να βελτιώνεσαι να βλέπεις τα λάθη και να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Τώρα πρέπει να δούμε το επόμενο ματς.Συμβαίνει συχνά στις ομάδες μετά από διακοπές. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε.


Για το ματς με την Κέρκυρα: Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, πως θα παραταχτούμε, να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι. Έχουμε αυτήν την πολυτέλεια να περνάει μια ολόκληρη βδομάδα και να ετοιμαζόμαστε για ένα μόνο ματς.

Για το αν θα ήθελε να μην υπάρχει αυτή η πολυτέλεια χρόνου χωρίς τα ματς της Ευρώπης: Αν ρωτήσεις το σώμα θέλει ένα παιχνίδι τη βδομάδα. Αν ρωτήσεις το μυαλό και την καρδιά προτιμούνε δύο παιχνίδια. Τώρα μπορεί να διεκδικήσουμε πιο πολλά στο πρωτάθλημα. Όταν αρχίσει το κύπελλο θα έχουμε πάλι δύο ματς.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο: Δε θέλω να βάλω σε καλούπια τους στόχους. Θέλω να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κάθε βδομάδα να μπαίνει ένα λιθαράκι.
 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ