2012-10-22 13:30:07
Φωτογραφία για Τα πλάνα Ζαρντίμ και ο Χολέμπας
Ο Χοσέ Χολέμπας είναι ο... ρυθμιστής του σχήματος που θα παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κόντρα στην Μονπελιέ, δείχνοντας πάντως ο Πορτογάλος ότι έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει.

Ο τεχνικός των Πειραιτών δεν έχει φανερώσει ακόμα τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Πιθανό πάντως θεωρείται το ενδεχόμενο ο Χολέμπας να πάρει την... περσινή του θέση στα ευρωπαϊκά ματς, τότε που αγωνιζόταν μπροστά από τον Μαρκάνο, στην θέση του αριστερού χαφ, όπως αναφέρει το «Φως». Σε αυτή την περίπτωση ο Τοροσίδης θα ήταν αυτός που θα κάλυπτε το αριστερό άκρος της άμυνας, ωστόσο θα υπήρχε θέμα με την με τον δεξιό οπισθοφύλακα.

Η συγκεκριμένη σκέψη υπάρχει στο μυαλό του Ζαρντίμ, ωστόσο δεν δείχνει να βρίσκεται στις προτεραιότητες του. Αυτό πάντως που θεωρείται ως το πιθανότερο σενάριο, είναι να υπάρξει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την Ξάνθη, που θέλει τον Τοροσίδη δεξί μπακ και τον Μανιάτη στον χώρο του κέντρου, στην θέση του Γκρέκο.

Η τετράδα δηλαδή της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Κοντρέρας, Μανωλά και Χολέμπας, ενώ στον άξονα θα βρίσκονται οι Μοντέστο, Μανιάτης και Μασάντο. Όσο για την τριάδα της επίθεσης, θα απαρτίζουν οι Αμπντούν, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ