2012-10-22 09:24:46
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣΤΟ : ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ στη Γαλλία και τόνισε ότι θα είναι ένας από τους δυσκολότερους αγώνες της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Άλλο πρωτάθλημα και άλλο Ευρώπη. Την Τετάρτη πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς. Έχω παίξει χρόνια στη Γαλλία και ξέρω καλά τις ομάδες. Είναι ομάδες με φοβερή φυσική κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε και στην έδρα τους και θέλουν και αυτοί πολύ τη νίκη», τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

«Είναι μια ομάδα που την ξέρω καλά, την παρακολουθώ πολύ την τελευταία διετία. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και περιμένω να βγάλουν μεγάλη επιθετικότητα στο χορτάρι. Για μένα είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς που μας περιμένουν στο Τσάμπιονς Λιγκ», συνέχισε ο Κορσικανός.

Τέλος συμπλήρωσε: «Αν είναι παρόντες όλοι οι παίκτες τους, πιστεύω ότι η μεσαία γραμμή και η επίθεσή τους, θα είναι το μεγάλο τους όπλο. Πρόκειται για ταχύτατους ποδοσφαιριστές, πολύ δυνατούς όσον αφορά τα σωματικά τους προσόντα. Πίσω είναι καλοί αλλά μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ