2012-10-22 04:16:28
Φωτογραφία για Έφτιαξαν γέφυρα-τραμπολίνο στο Παρίσι και είναι σκέτη απόλαυση!
Τι κι' αν δε ν φτάσεις τόσο ψηλά όσο σου εγγυάται ο Πύργος του Άιφελ; Με ένα πήδημα στη νέα γέφυρα του Παρισιού θα είναι τόση η ευχαρίστηση που με τίποτα δεν θα μπορείς να τη συγκρίνεις!

Η νέα γέφυρα όπως καταλάβατε είναι στην πραγματικότητα ένα σύνολο από σημαδούρες που στο εσωτερικό τους έχουν μετατραπεί σε τραμπολίνο και για να περάσετε από τη μία πλευρά στην άλλη θα χρειαστεί να πηδήξετε πολλές φορές!!! Βρίσκεται κοντά στη γέφυρα Pont de Bir-Hakeim bridge και η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος πηδήξει αρκετά ψηλά, ίσως να πιάσει το βλέμμα του ακόμη και τον Πύργο του Άιφελ!

Σκοπός της γέφυρας φυσικά είναι όλοι κάτοικοι των γύρω περιοχών και όχι μόνο... να αισθανθούν απελευθερωμένοι από τα δεσμά της βαρύτητας και έτσι να την αντιμετωπίσουν ως μια λύση κατά του στρες με το οποίο τους πνίγει η καθημερινότητα στο Παρίσι!

Και μπορεί ο νέος τύπος γέφυρας να είναι αρκετά πρωτοποριακός αλλά όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας ο προβληματισμός είναι μεγάλος και τίθεται έτσι υπό αμφισβήτηση ο πρακτικός της χαρακτήρας!

 http://www.travelstyle.gr/

Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ