2012-10-21 22:01:03
Φωτογραφία για Τρόικα: Προσλαμβάνονται ειδικοί με γνώσεις ελληνικών!
Οι γκουρού του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προσπαθούν να ελέγξουν την πρόοδο της Ελλάδας ως προς... τον περιορισμό του ελλείμματος. Όπως μεταδίδει το Spiegel-online, το εγχείρημα αυτό σκοντάφτει όχι στην έλλειψη χρημάτων, αλλά στην έλλειψη γνώσεων της ελληνικής γλώσσας.

Η τρόικα είναι πεπεισμένη, ότι η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό από το εξωτερικό, που θα βοηθήσει στην επί τόπου δημιουργία μοντέρνων δομών, π.χ. στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης ή στην ανάπτυξη της οικονομίας. Εκπρόσωποί της όμως, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει αρκετός αριθμός ειδικών, που να έχουν επαρκείς γνώσεις ελληνικών και απλοί μεταφραστές δεν θα έλυναν το πρόβλημα.

Η Task Force της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποτίθεται πως ήδη συνδράμει στην δημιουργία μοντέρνας διοίκησης. Κύκλοι της τρόικας ωστόσο αμφισβητούν την πρακτική της χρησιμότητα θεωρώντας την εν μέρει ως «εκδήλωση δημόσιων σχέσεων».

Συκοφαντικό μου ακούγεται αυτό για τον Horst Reichenbach και την παρέα του. Δημοσιοσχεσίτης μας βγήκε κι αυτός; Σοκάρομαι.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ