2012-10-21 21:38:08
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, από τα όσα είδε από την ομάδα του στον αγώνα με την Ξάνθη χθες στο Ρέντη.

Σχετικά με το ματς, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε: «Πιστεύω ότι μετά από δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα ήταν δύσκολο για εμάς να είμαστε όπως πρέπει, ενώ υπήρχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλειπαν με τις εθνικές ομάδες τους και δεν ήταν προετοιμασμένοι όπως έπρεπε για αυτόν τον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά παίξαμε καλά στο ματς, πήραμε τη νίκη, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλό μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Ξέραμε πώς παίζει η Ξάνθη, γιατί είχαμε δει διάφορους αγώνες της σε βίντεο μέσα στην εβδομάδα, ενώ ήταν και κάπως αδύναμη γιατί ορισμένοι ποδοσφαιριστές ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν ήταν εύκολο για εμάς, αλλά, εντάξει, πήραμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό».


Όσον αφορά το ερχόμενο ματς των ερυθρόλευκων κόντρα στον Αρη για το πρωτάθλημα της Superleague K20, ο Μπερντ Στορκ είπε: «Την επόμενη εβδομάδα έχουμε να παίξουμε με τον Αρη και θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει τις επόμενες ημέρες, είναι δύσκολο ματς όπως και όλα τα άλλα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγο και μετά θα αρχίσουμε και πάλι να δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει για τον αγώνα με τον Αρη».

Σε ερώτηση για την απόφαση να αποτελέσει παρελθόν ο Ντιμίτρι Ρίξπουν, σχολίασε: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον Ρίξπουν, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και για αυτό αποφάσισα να μη συνεχίσει στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Show Τράγκα με Παναγιώταρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Show Τράγκα με Παναγιώταρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ