2012-10-21 13:10:06
Φωτογραφία για ΟΙ... ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει το 7Χ7 στο πρωτάθλημα, σαρώνει τα ρεκόρ, συνεχίζει την πορεία του προς τον 4ο αστέρι του δίχως απώλειες και ξανακέρδισε τον κόσμο του που αποθέωσε την ομάδα και τον Ζιοβάνι στην ευρεία νίκη επί της Ξάνθης.

Πλέον η προσοχή όλων των ερυθρόλευκων στρέφεται ολοκληρωτικά στο μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (24/10) στη Γαλλία, κόντρα στη Μονπελιέ, εκεί που οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπλο του Ολυμπιακού για αυτή την... επικίνδυνη αποστολή είναι η εμπειρία που έχει στη διοργάνωση σε σχέση με την αντίπαλό του, η καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στην οποία φαίνεται πως βρίσκεται σε σχέση με την Μονπελιέ, αλλά και το ότι έχει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχουν γνώση των συνθηκών στα γαλλικά γήπεδα και στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Ζαρντίμ έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές που έχουν αντιμετωπίσει παλιότερα ή πιο πρόσφατα την Μονπελιέ και έχουν παίξει πολλά ματς στη Γαλλία, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Μάλιστα ποντάρει πολλά στους περισσότερους εξ΄αυτών, πιθανώς και σε όλους, για το ματς της Τετάρτης.

Ο Μασάντο έχει αγωνιστεί για χρόνια στο Σαμπιονά με την Τουλούζ και την Σεντ Ετιέν, ο Κοντρέρας έχει παίξει στη Μονακό, ο Τζιμπούρ και ο Αμπντούν έχουν παίξει στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο Ντιακιτέ ήρθε το καλοκαίρι από τη Νις και ο Μοντέστο είναι...Γάλλος!

Οι Αλγερινοί, ο Μοντέστο, ο Κοντρέρας και ο Μασάντο, λογικά, θα ξεκινήσουν στο Μοσόν, ενώ υπολογίζεται σοβαρά ως εναλλακτική επιλογή και ο Ντιακιτέ, ο οποίος άλλωστε είχε παίξει βασικός στο ματς με την Άρσεναλ.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την κατάσταση των παικτών που έχουν προβλήματα με τραυματισμούς, με τον Σιόβα να είναι έτοιμος προς επιστροφή και τους Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα να το παλεύουν, αν και για τον Αργεντίνο ουσιαστικά δεν υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως αλλάξει την απόφασή του για τη συμμετοχή των γκολκίπερ και διατηρήσει τον Κάρολ στην εστία, ενώ είναι πιθανό να διαφοροποιήσει το σύστημα και να παρατάξει την ομάδα με τρόπο που θα μοιάζει στη διάταξη που είχε στο Λονδίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ