2012-10-21 12:51:05
Φωτογραφία για Η συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την Unicef επισημοποιήθηκε
Το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας επισημοποιήθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την Unicef

Η συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με την Unicef επισημοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μία εκδήλωση που έγινε παρουσία εκπροσώπων και των δύο πλευρών αλλά και δύο ποδοσφαιριστών του Άρη. Των Μάρκου Βελλίδη και Νταβίντ Αγκάνθο.

Στην εκδήλωση από την ΠΑΕ Άρης παραβρέθηκαν ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιώργος Καδόπουλος και ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Νίκος Στακιάς ενώ την Κοινωνία Μελών Άρη εκπροσώπησε ο Άρης Ναούμ.

Από πλευράς Unicef παραβρέθηκαν οι κ.κ. Κανελόπουλος και Λιμπέρης ενώ παρών ήταν και ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης που έλαβε και μία αναμνηστική φανέλα του Άρη που ανέγραφε το όνομά του.

Όσο για τους Βελλίδη και Αγκάνθο στην τοποθέτησή τους αναφέρθηκαν για την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία της ΠΑΕ Άρης που ευχήθηκαν να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές ακόμα ομάδες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αισιόδοξος ο Ρεν για τη δόση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αισιόδοξος ο Ρεν για τη δόση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ