2012-10-21 10:55:21
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Η ομάδα πόλο Κορασίδων του Ολυμπιακού προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και κατέγραψε άλλη μία επιτυχία για την ερυθρόλευκη ακαδημία πόλο.

Το έκανε, μάλιστα, με στυλ ολυμπιακό, όπως αναφέρει χαρκτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", αφού συνέτριψε την πιο αδύναμη ομάδα του α’ ομίλου Αττικής, ΝΕ Πατρών, με σκορ 28-0.

Μπορεί τα κορίτσια του Γιάννη Μπενόπουλου να μη βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο πρωινό ματς στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, και να έχασαν με 11-5- «κάναμε πολλά λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε», τόνισε ο Μπενόπουλος- αλλά έκαναν καλή εμφάνιση απέναντι στη ΝΕΠ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και μαθηματικά. Αποκλείεται να είναι πρώτος στον όμιλό του, αυτή τη θέση «έδεσε» ο αήττητος ΑΝΟΓ, αλλά αποκλείεται και να βρεθεί κάτω από την τρίτη θέση.

Το πιθανότερο είναι να τερματίσει δεύτερος, αν νικήσει το πρωί της Κυριακής στις 11:00 τον Πανιώνιο. Η τελική φάση του πρωταθλήματος που κλείνει τη χρονιά 2012 για τις μικρές ηλικίες, θα γίνει από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ