2012-10-20 22:09:34
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΓΙΑ... ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΤ!
Στη ΝΕΤ κορυφώνουν μέχρι και την Δευτέρα την προετοιμασία τους για τη μετάδοση της αναμέτρησης, Μονπελιέ-Ολυμπιακού στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας ξεκινάει, κλασικά, στις 21.45, ενώ η pre game εκπομπή, βασισμένη στο παιχνίδι της Γαλλίας θα αρχίσει στις 20.00, θα την παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου, ενώ ακόμα δεν υπάρχει κλείσιμο καλεσμένου, κάτι που θα γίνει αύριο ή μεθαύριο.

Στην Γαλλία θα πάνε, για την ΕΡΤ, οι Βασίλης Μπακόπουλος (περιγραφή), Νίκος Παγιωτέλης (ρεπορτάζ) και μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθούν το «γ' ημίχρονο» του και τα highlights όλων των υπόλοιπων αναμετρήσεων. Θα ακολουθήσει η μετάδοση (εκτεταμένων στιγμιότυπων) απ' το Ντόρτμουντ.

Η ΕΡΤ θα συνεχίσει στη λογική της προβολής στιγμιότυπων και μετά της δεύτερης αγωνιστικής επιλογής. Πριν απ' το Τσάμπιονς Λιγκ της Τετάρτης, ωστόσο, υπάρχει η αυριανή (21/10) «Αθλητική Κυριακή» όπου καλεσμένος θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και, βέβαια, το μεγάλο ντέρμπι, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού της Δευτέρας, για την Α1 μπάσκετ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Live o Γιώργος Δώνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Live o Γιώργος Δώνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ