2012-10-20 16:17:05
Φωτογραφία για Ο μαχητής νεαρός Κωνσταντίνος Μαραγκός....
Αθλητική εφημερίδα φέρνει στο φως τα όσα πέρασε η οικογένεια του Σπύρου Μαραγκού με το γιο της και πως ο νεαρός Κωνσταντίνος κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη για την ίδια του τη ζωή.Η εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" φέρνει στο φως την άγνωστη ιστορία του Κωνσταντίνου Μαραγκού, γιου του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και πως αυτός κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβληματα υγείας που αντιμετώπισε.

 Ο 19χρονος νεαρός αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματά υγείας  τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του ζωή του. Όμως, δεν τα παράτησε. Ξεπέρασε κάθε εμπόδιο που βρέθηκε μπροστά του και κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη που έδινε για την ίδια του τη ζωή. "Οι γονείς μου πολλές φορές δυσκολεύτηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όμως ήταν πάντα εκεί για μένα.

Έμαθα από μικρός να αγωνίζομαι για την ίδια τη ζωή.

Οι γονείς μου μού έμαθαν να μην τα παρατάω ποτέ", δηλώνει στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" ο Κωνσταντίνος, που υποστηρίζει τον Ηρακλή στο ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. "Θα ήθελα πολύ να γίνω ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα μου. Επιλέγω να βλέπω ξένα πρωταθλήματα γιατί θεωρώ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, που διοικείται σήμερα από τον κ. Σαρρή που υπήρξε μέλος της ΠΕΦΟ, είναι αυτό που είχε πει κάποτε ο Γιώργος Δώνης…".


 Όπως όλοι οι συνομήλικοί του, προβληματίζεται για το μέλλον της χώρας. "Τι να πω εγώ στους ανθρώπους που υποφέρουν, όταν το ίδιο το κράτος δεν μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο αύριο;" "Ευχαριστώ έναν καπετάνιο με "Κ" κεφαλαίο" Στην εφημερίδα μίλησε και η μητέρα του νεαρού Κωνσταντίνου, Αντριάνα, η οποία δε δίστασε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκό, Γιώργο Βαρδινογιάννη, ο οποίος είναι κι ο νονός του νεαρού.

 "Υποχρεωθήκαμε εμείς να αντικαταστήσουμε το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας. Δεν είχαμε καμία βοήθεια, ούτε καν τα αυτονόητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο και μόνο. Έναν καπετάνιο με ‘Κ’ κεφαλαίο. Στο Θεό και στον ίδιο οφείλω ότι ο Κωνσταντίνος έζησε για να με κάνει περήφανη. Ακόμη κι όταν οι γιατροί δεν μας έδιναν ελπίδες, εκείνος ανέλαβε να φέρει γιατρούς από το εξωτερικό και να πληρώσει τα φάρμακα που ήταν απαραίτητα για να επιζήσει και δεν χορηγούσε το σύστημα Υγείας".

 Όσο για την είσοδο του 19χρονου στη Φιλοσοφική, αυτή αποτελεί δικαίωση για όλη την οικογένεια. "Ήξερα ότι θα τα καταφέρει, όμως όταν είδα το όνομά του στους επιτυχόντες, ένιωσα τόσο περήφανη και δικαιωμένη, που έκλαψα από χαρά, εγώ κι όλοι οι δικοί μας άνθρωποι" δήλωσε η Αντριάνα Μαραγκού....prasinanea.gr...
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ