2012-10-20 01:30:26
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΑΟΥ : ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙ...
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 98-72 από την Εφές στο δεύτερο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε, με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει... «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει γίνει πέρσι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μείνει σε αυτό. Αν, όμως, συμβαίνει αυτό τότε πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω από την βρύση με κρύο νερό και να ξεχάσουμε το πέρσι. Δεν πρέπει να είναι αυτός ο γνώμονας μας για την φετινή σεζόν», ανέφερε αρχικά ο «Παπ», που συνέχισε.

«Τόσο η άμυνα μας, όσο και η επίθεση μας δεν λειτούργησαν. Δεχθήκαμε 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτό είναι απαράδεκτο. Πρώτος εγώ δεν έπαιξα καλά, για να μην παρεξηγηθώ. Δεν κάναμε φάουλ, δεν είχαμε καμία αντίδραση. Πρέπει να διορθωθούμε και να μην θυμόμαστε το πέρσι».

Όσον αφορά στο τι χρειάζεται να αλλαχτεί προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος τη Δευτέρα, ο Παπανικολάου ανέφερε... «Δεν έχει σημασία που μεσολαβούν μόνο τρεις μέρες. Έτσι είναι η σεζόν για όλες τις ομάδες και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Πρέπει πρώτα απ' όλα να αυξήσουμε τον βαθμό της συγκέντρωσης μας στην άμυνα και στους υπόλοιπους τομείς. Θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ