2012-10-19 23:14:03
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ... ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
Οι δύο συνεχόμενοι 90λεπτοι αγώνες του Βασίλη Τοροσίδη με την Εθνική Ελλάδας προβληματίζουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος σκέφτεται να τον ξεκουράσει στον αγώνα με την Ξάνθη λόγω της αναμέτρησης με την Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένο ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε όλο το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία, όπως και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στην Σλοβακία και μάλιστα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να μην τον ξεκινήσει ως βασικό δεξί μπακ και βάλει αντ' αυτού τον Ντιακιτέ για να πάει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χολέμπας.

Ο Ζαρντίμ εξετάζει την πιθανότητα να μην επιβαρύνει περισσότερο τον διεθνή αμυντικό, δίνοντάς του απλά κάποιον χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Εκτός των άλλων ο Τοροσίδης προορίζεται για βασικός στο κρίσιμο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ στην Γαλλία, οπότε θα πρέπει να πάρει και κάποιες ανάσες. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν έχει καταλήξει οριστικά στο βασικό σχήμα για την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα στο "Γ.Καραϊσκάκης", όμως αντιλαμβάνεται ότι ορισμένοι παίκτες που έχουν κουραστεί περισσότερο, καλό είναι με κάποιο τρόπο να ξεκουραστούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ