2012-10-19 21:07:53
Φωτογραφία για Οι... στρατιώτες κούρασαν!
Ο Σαράτσης παραμένει... στρατιώτης του ΠΑΟΚ. Ξέρετε πόσους στρατιώτες έχω μετρήσει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ; Λόχο σχηματίζω με όλους αυτούς που δηλώνουν στρατιώτες του ΠΑΟΚ και που αποχαιρετώντας τη θέση τους στο ΔΣ της ΠΑΕ υπογράφουν με το "παραμένω στρατιώτης του ΠΑΟΚ". Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν απαξιώνω την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και τη θεωρώ δεδομένη. Αλλά υπάρχουν χιλιάδες που αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν σημαίνει πώς είναι ικανοί να είναι στην διοίκηση της ΠΑΕ και πολύ περισσότερο να διαπραγματεύονται για λογαριασμό της ΠΑΕ συμφωνίες χωρίς να έχουν τα προσόντα να το κάνουν. Άλλο το να έχεις καλές προθέσεις και άλλο το να έχεις την ικανότητα να φέρεις σε πέρας αυτό που είτε σου αναθέτουν είτε εσύ ζήτησες επίμονα να αναλάβεις.  Πραγματικά θέλω να έρθει η στιγμή που ο ΠΑΟΚ δε θα χρειάζεται .... στρατιώτες. Προτιμώ τους έμμισθους υπαλλήλους που θα ξέρουν ότι κάθε μέρα θα κρίνονται από αυτόν που τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ και πώς κάθε μέρα θα δίνουν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ για το τι έκαναν. Όπως επίσης θα ξέρουν πώς σε περίπτωση που ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ θα φύγουν... χθες!

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ για να πάει μπροστά πλέον έχοντας τον επενδυτή (που θα κριθεί στη διάρκεια και δεν έχει πάρει λευκή επιταγή από τον οπαδό της ομάδας) χρειάζεται ανθρώπους με ΠΤΥΧΙΑ, με ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ και με το να γνωρίζουν ότι το προσόν τους δεν είναι το "στρατιώτης του ΠΑΟΚ" αλλά οι ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ τους.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Καραμανλής και η κρίση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Καραμανλής και η κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ