2012-10-19 19:58:16
Φωτογραφία για Σκέψεις για... ανάσες σε «Τόρο»
Οι δύο συνεχόμενοι 90λεπτοι αγώνες του Βασίλη Τοροσίδη με την Εθνική Ελλάδας πονοκεφαλιάζουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που σκέφτεται μήπως τον ξεκουράσει με την Ξάνθη λόγω του ματς με την Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένο ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε όλο το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία, όπως και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στην Σλοβακία και μάλιστα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατά νου μήπως δεν τον ξεκινήσει ως βασικό δεξί μπακ και βάλει αντ' αυτού τον Ντιακιτέ για να πάει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χολέμπας. Ο Ζαρντίμ εξετάζει την πιθανότητα να μην επιβαρύνει πιο πολύ τον έμπειρο διεθνή παίκτη, δίνοντάς του απλά κάποιον χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Εκτός των άλλων ο Τοροσίδης προορίζεται για βασικός στο κρίσιμο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ στην Γαλλία, οπότε θα πρέπει να πάρει κάποιες ανάσες. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας δεν έχει καταλήξει οριστικά στο βασικό σχήμα για την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα στο Καραϊσκάκη, όμως αντιλαμβάνεται ότι ορισμένοι παίκτες που έχουν τραβήξει αρκετό... κουπί καλό είναι με κάποιο τρόπο να ξεκουραστούν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ