2012-10-19 19:43:18
Φωτογραφία για Ζιγκερίδη βάλε φράγκα για να έχεις άποψη!
Το ότι ο Σαββίδης θα κριθεί σε βάθος χρόνου είναι δεδομένο. Το ότι δεν έχει πάρει λευκή επιταγή από τον οπαδό του ΠΑΟΚ είναι επίσης δεδομένο. Αλλά είναι επίσης ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι από τη στιγμή ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον είναι δικό του το μαγαζί (ως ΠΑΕ) μπορεί να κάνει ότι θέλει σε ότι αφορά την στελέχωση της διοίκησης.

Έτσι σήμερα βγήκε ο Ζιγκερίδης και ουσιαστικά συμφώνησε με τον Σαράτση για το ότι τα μέλη της νυν διοίκησης είχαν απομονωθεί από τον Σαββίδη. Και τι ζόρι τραβάς κύριε Ζιγκερίδη; Έχεις βάλει χρήματα στην ΠΑΕ όπως ο Σαββίδης για να  έχεις λόγο; Διαβάστε τι είπε ο Ζιγκερίδης στο αθλητικό Metropolis: « Εμείς θέλαμε την μετάβαση σε έναν μεγαλομέτοχο του επιπέδου του Σαββίδη, αυτός ήταν ο πόθος μας και εγώ το είχα εκφράσει αυτό όπως και τα υπόλοιπα μέλη. Κάποιοι από τη στιγμή που ήρθε ο Σαββίδης ή οι συνεργάτες του δεν είχαμε καμία επαφή, εκτός από μια φορά που ήρθε στο συμβούλιο η κ
. Γκοντσάρεβα και μας την παρουσίασε ο κ. Βρύζας. Ούτε είπαμε κάτι, ούτε μας ρώτησε κάτι να δει τι έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Εγώ περίμενα από τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη ή τον ίδιο να μας ακούσει γιατί ήμαστε άνθρωποι που κάποιοι είναι και παραπάνω από δύο χρόνια στην ΠΑΕ, εγώ ήμουν κοντά στους δέκα μήνες και όλοι προσπαθήσαμε και βοηθήσαμε για να έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα. Εμείς σαν μέλη του Δ.Σ. πιστεύω ότι υπήρχε μια απαξιωτική στάση απέναντί μας οι οποία δεν ταιριάζει σε ανθρώπους οι οποίοι ανιδιοτελώς συμμετείχαν και βοήθησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη ιστορία».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ