2012-10-19 19:13:59
Φωτογραφία για H ενδεκάδα της ΑΕΚ
Στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα φέρεται να έχει καταλήξει ο Έβαλντ Λίνεν, όπως έδειξε στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Γερμανός τεχνικός δοκίμασε για μια ακόμα ημέρα τους ίδιους έντεκα, σε άσκηση για στημένες φάσεις, δείχνοντας πως έχει καταλήξεις τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Αραμπατζή κάτωαπό τα δοκάρια και τους Κουτρουμπή και Γιάγκο στο κέντρο της άμυνας. Ο Αρκούδας θα ξεκινήσει στα δεξιά και ο Κοντοές στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κορδέρο και Φέτσης. Οι τρεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Βλάχος, Λαγός και Φούντας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κατίδης.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης δεν έκανε δίτερμα, αλλά αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης στις στημένες φάσεις και ειδικότερα στα φάουλ και στα κόρνερ. Νωρίτερα, οι «κιτρινόμαυροι» είδαν βίντεο με τις εφετινές στημένες φάσεις του ΠΑΟΚ, με τον Λίνεν να συνιστά προσοχή στα στημένα. Επίσης, επεσήμανε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά βγάζει συνήθως πέντε παίκτες στην περιοχή ο ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε πως ο αντίπαλος της ΑΕΚ είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο αδειούχος Ρότζερ Γκερέιρο, ενώ ο Νίκος Κατσικοκέρης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ