2012-10-19 13:00:03
Φωτογραφία για Ο... ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛ!
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, είναι το πρόσωπο των ημερών στη Β. Ιρλανδία μετά την έξοχη εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του στον αγώνα με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Κάρολ δήλωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας του ότι «μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά είμαι απογοητευμένος με την ισοπαλία καθώς παρά την πίεση που δεχτήκαμε μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει το προβάδισμα και τη νίκη. Ήταν όμως μια μεγάλη επιτυχία που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες».

Ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων δέχτηκε «επίθεση» με λέιζερ από τους Πορτογάλους οπαδούς στη διάρκεια του αγώνα και όπως είπε «είχα πονοκέφαλο μετά το ματς, αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στον συγκεκριμένο λόγο. Παίζοντας, πάντως, στην Ελλάδα έχω να αντιμετωπίσω αρκετά περισσότερα, οπότε...».

Τα αφιερώματα για τον 35χρονο τερματοφύλακα είναι πολλά μετά την εμφάνισή του στο Ντραγκάο και ο ίδιος δηλώνει ευγνώμων στον προπονητή του που τον κάλεσε ξανά μετά από χρόνια στην Εθνική, «κάτι που δεν περίμενα ότι θα συμβεί και είμαι έτοιμος να ανταποδίδω με τέτοιες εμφανίσεις αυτή την τιμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ