2012-10-19 10:29:47
Φωτογραφία για Mercedes B class CDI 1.6 diesel
Η νέα μικρομεσαία Mercedes διαθέτει ένα κομψό σχήμα το οποίο υιοθετεί στοιχεία από πολλά σημερινά μοντέλα της εταιρείας και δείχνει μοντέρνο και σύγχρονο. Η πρακτικότητα, οι χώροι και η οικονομία καυσίμου αποτελούν τα βασικά θεμέλια, πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι μηχανικοί της Mercedes, για την δεύτερη γενιά της Β-Class. Το μήκος του νέου μοντέλου φτάνει τα 4359 mm και παρουσιάζεται κατά 86 mm μακρύτερο από την πρώτη γενιά.

Ο χώρος αποσκευών μεταβάλλεται από τα 488 στα 666 λίτρα χάρη στο Easy Vario Plus, ο οποίος επιτρέπει την επιλεκτική αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, αλλά και αυτού του συνοδηγού.

Υψηλής ποιότητας υλικά και υφή επιφανειών, κομψές λεπτομέρειες, αψεγάδιαστη κατασκευή και μεγάλη ευρυχωρία – το εσωτερικό της νέας B-Class θέτει ένα νέο μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία compact. Στο εσωτερικό, ο τρισδιάστατος διάκοσμος που καλύπτει ολόκληρο το ταμπλό εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά
. Η B 180 CDI αποδίδει 109 ίππων ισχύος, ενώ η B 200 CDI έχει απόδοσης ισχύος 136 ίππους. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 250 Nm από τις 1400 rpm. για την έκδοση των 109 ίππων και τα 300 Nm από τις 1600 rpm. για την έκδοση των 136 ίππων. Το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT θα συνεργάζεται με λειτουργία Start&Stop, προς όφελος της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2. Ποιότητα κύλισης και άνεση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας B-Class στο δρόμο. Το ανασχεδιασμένο ηλεκτρο-μηχανικό σύστημα διεύθυνσης ενισχύει σημαντικά την συμπεριφορά της νέας B-Class. Τ Προαιρετικά διατίθεται και sport ανάρτηση για ακόμη περισσότερη ευελιξία. Το κέντρο βάρους είναι πλέον χαμηλότερο κατά 20 mm και η ανάρτηση διαθέτει επιπλέον σπορτίφ αποσβεστήρες κραδασμών (αμορτισέρ) που προσφέρουν επιλεκτική απόσβεση ενώ το σύστημα διεύθυνσης Direct-Steer αναδεικνύει το σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Με εξαιρετικούς χώρους και πρακτικό σχήμα η B-Class αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση για στυλ και χρηστικότητα. Η άνεση και η πολυτέλεια ακολουθούν κατά πόδας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βάζοντας τη B-Class στο άνω άκρο της κατηγορίας.
I-Reporter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ