2012-10-19 09:53:28
Φωτογραφία για «ΕΔΕΙΞΕ»... ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ Ο ΖΙΟΒΑΝΙ!
Τον «διάδοχό» του «έδειξε» ο Ζιοβάνι στην επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Βραζιλιάνο «μάγο» να προτείνει… ασυζητητί τον παίκτη στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Φελίπε Άντερσον της Σάντος, ο οποίος απολαμβάνει την τεράστια εκτίμηση του «Ζιo» σε σημείο που να τον χρίζει με κλειστά μάτια ως διάδοχό του, όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του ο «Πρωταθλητής».

Ο «Ζιο» είχε συνεργαστεί μαζί του στην ομάδα του Σάο Πάουλο και όπως φαίνεται ο νεαρός του είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις για το ταλέντο και τις ικανότητές του. Γεννηθείς στις 15 Απριλίου του 1993, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Φεντεράλ ενώ στη συνέχεια πέρασε από τις Γκαμίνια και Αστράλ. Η πρώτη ουσιαστικά «μεγάλη» ομάδα της χώρας που τον ανακάλυψε ήταν η Κορίτιμπα το 2007 πριν μετακινηθεί στη Σάντος τον επόμενο χρόνο.

Από το 2010 έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ μετρά και 3 συμμετοχές με την ομάδα Κ20 της Εθνικής Βραζιλίας, χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα. Η τιμή του υπολογίζεται γύρω στα 2 εκ. ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει στις 2 Οκτωβρίου του 2016.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Schumacher στο ροντέο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Schumacher στο ροντέο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ