2012-10-18 22:50:32
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΜΕ... ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ Ο ΣΑΤΟ!
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει δεν επετράπη στον Ρομέιν Σάτο η είσοδος στη Σλοβενία και σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο!

Η τουρκικική ομάδα αντιμετωπίζει την Παρασκευή (19/10) την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά είναι άγνωστο εάν ο Σιμόνε Πιανιτζάνι θα έχει στη διάθεση του τον 31χρονο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Και αυτό γιατί κατά την άφιξη της αποστολής της Φενέρ στην Λιουμπλιάνα, ο Ρομέιν Σάτο συνελήφθη λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με το διαβατήριο του.

Μάλιστα η ιστοσελίδα "talkbasket.net" αναφέρει πως απαγορεύτηκε η είσοδος του Σάτο στην Σλοβενία καθώς φέρεται να έχει σφραγίδες στο διαβατήριο του από χώρες στις οποίες δεν έχει ταξιδέψει ποτέ ενώ υπάρχει, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, και πρόβλημα με τον αριθμό διαβατηρίου του. Επιπλέον το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως υπάρχει περίπτωση ο Σάτο να απελαθεί στην χώρα του, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Ο παίκτης, όπως ενημέρωσε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μέσω ανακοίνωσης, θα περάσει τη νύχτα στο κρατηρήριο και οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας προσπαθούν να βρουν λύση στο θέμα που προέκυψε μέσω της τουρκικής πρεσβείας στη Λιουμπλιάνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ