2012-10-18 21:00:06
Φωτογραφία για Σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 5ος και 14ος Βρεφονηπιακός Σταθμός‏
Τη λειτουργία των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων του 5ου και 14ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κηπούπολη, επιθεώρησε στις 16 Οκτωβρίου 2012 ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Προσχολικής Αγωγής Ξ. Κορόγιαννη, την Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Β. Διονυσοπούλου, συνομίλησε και έπαιξε για αρκετή ώρα με τα Περιστεριωτόπουλα που είναι το μέλλον της πόλης και τα χαμόγελα τους αποτελούν την ελπίδα της τοπικής μας κοινωνίας.

Το προσωπικό και οι Διευθύντριες των Βρεφονηπιακών Σταθμών Κατερίνα Γκίκα και Σοφία Σαμπάνη ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του για την αναβάθμιση των υποδομών στο κτίριο επί των οδών Χρυσανθέμων και Ανθέων, που εκτός από την καλύτερη φιλοξενία των παιδιών σε νέες εγκαταστάσεις, έδωσε τη δυνατότητα στον Δήμο Περιστερίου να μειώσει το λειτουργικό κόστος από την μη καταβολή ενός μεγάλου ενοικίου.


Μάλιστα, παρέδωσαν στον Δήμαρχο μια επιστολή που υπογράφουν οι γονείς και το προσωπικό, στην οποία υπογραμμίζονται οι ευρύχωρες, άνετες και καλαίσθητες αίθουσες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που δημιουργούν κατάλληλο χώρο για τη φιλοξενία των παιδιών τους και ένα άψογο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους.

Από την πλευρά του, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών και τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Περιστερίου, που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια μέσα στον μήνα Αύγουστο -όταν όλοι έλλειπαν σε διακοπές- να ολοκληρώσουν την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη συστέγαση του Πρώην Σταθμού ΙΒΣΑ Χρυσούπολης.

Αναμφισβήτητα, σημείωσε ότι το αποτέλεσμα σήμερα δικαιώνει όλους αυτούς, που εργάστηκαν γι’ αυτόν το σημαντικό σκοπό.

www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ