2012-10-18 12:54:39
Φωτογραφία για Χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη !
Μνήμες της υπόθεσης Λιάσου Λουκά επανέρχονται στην Τούμπα, αυτή τη φορά όμως, στη δεύτερη ομάδα, καθώς όπως προκύπτει από τη Super League, ο Δικέφαλος χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο Στέλιο Κίτσιου. 

Η είδηση προέκυψε από το επίσημο σάιτ της Superleague η οποία αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 26/10/2012 και ώρα 13:00) την παρακάτω ομάδα στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ20.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΟΚ (Κ20), Σ.Κίτσιου (ποδοσφαιριστή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΚΙΤΣΙΟΥ Σ. της εγκαλουμένης αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (κόκκινη, 5 αγωνιστικές) με την ομάδα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, βάσει της υπ΄ αριθμ. 224/4-10-2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» στον αγώνα των ομάδων ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής.


*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 10, 9 παρ. 2 και 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Τι σημαίνει αυτό σε... απλά ελληνικά; Ότι η ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη (τον Στέλιο Κίτσιου) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών, στο οποίο επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού.

H ιστορία έχει ως εξής: Ο Κίτσιου αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη (στο 78), το οποίο έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου. Στις 4 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε από την επιτροπή η επιβολή ποινής πέντε αγωνιστικών στο νεαρό μέσο. Ο Κίτσιου έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Το περασμένο Σάββατο διεξήχθησαν αγώνες για τη πρώτη αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί και ο Κίτσιου αγωνίστηκε ως βασικός.

thesporters.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ