2012-10-18 12:38:17
Φωτογραφία για ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ : Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ
Η κατάληψη της κορυφής αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για τις ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού, όπως τόνισε κατά την ομιλία του στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου Αγιασμού που τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, σχετικά με την οριοθέτηση των φετινών στόχων.

Στην ομάδα βόλεϊ ανδρών, ο Μιχάλης Κουντούρης είπε μεταξύ άλλων: «Ευχή μου είναι, να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, να έχετε υγεία και να δουλέψετε χωρίς να σας απασχολεί τίποτα. Η δική σας δουλειά είναι να κάνετε καλή προπόνηση και η δική μας να λύνουμε τα προβλήματα. Οι δυσκολίες αγγίζουν εμάς και όχι εσάς. Πέρυσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ομαλά, οικονομικά, τη χρονιά. Το ίδιο πιστεύουμε ότι θα συμβεί και αυτή την αγωνιστική περίοδο. Για αυτό προσπαθούμε καθημερινά.

Με βάση τα γενικότερα οικονομικά δεδομένα ο Ολυμπιακός έκανε υπέρβαση με τη δημιουργία τόσο καλής ομάδας
. Η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο καθώς το οφείλουμε όλοι στον κόσμο μας που στηρίζει και οικονομικά τον σύλλογο. Επιτυχία είναι η κατάκτηση και των τριών εγχώριων τίτλων. Εκτός από σπουδαίοι αθλητές γνωρίζουμε ότι είστε και καλά παιδιά. Θέλουμε να είστε μία οικογένεια και ο ένας να βοηθάει τον άλλο. Το κακό κλίμα ήταν αυτό που στέρησε στην περσινή ομάδα την είσοδο στην τελική φάση. Θέλουμε να υπάρχει πειθαρχία. Το αφεντικό στην ομάδα είναι ο προπονητής σας, ο Δημήτρης Καζάζης. Είναι πολύ καλός προπονητής, φιλόδοξος και μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή, καθώς το κίνητρο του για την επιτυχία είναι η αγάπη στην ομάδα και όχι το οικονομικό όφελος».

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. μιλώντας στην ομάδα βόλεϊ γυναικών τόνισε: «Είμαστε εδώ για να σας ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Όπως γνωρίζετε όσες ήσασταν και πέρυσι στην ομάδα, φροντίσαμε και πήγαν όλα καλά όσον αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου απέναντί σας. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα, ως διοίκηση, και για φέτος. Πέρυσι, αγωνιστικά για την ομάδα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπήρχε βάθος στον πάγκο. Υπό αυτό το πρίσμα με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε επιτυχημένα η χρονιά.

Είδαμε ότι με λίγες προσθήκες θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο.

Κάναμε λοιπόν την υπέρβαση, ενισχύσαμε την ομάδα και έχετε όλα τα φόντα να διεκδικήσετε επί ίσοις όροις και τους δύο τίτλους. Θέλουμε να το πιστέψετε και να το δείχνετε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η διοίκηση θα είναι συνεχώς δίπλα και σε εσάς και στον κ. Σωτήρχο ο οποίος και καλός τεχνικός είναι και αγαπάει τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ