2012-10-17 18:51:03
Φωτογραφία για Κεραυνός μεγάλης ισχύος τους… «άλλαξε τα φώτα» χθες στα Αμπελάκια Τρικάλων
Λαχτάρισε όλη η γειτονιά χθες βράδυ, στη συνοικία Αμπελάκια Τρικάλων, καθώς ένας κεραυνός έπεσε πάνω σε σπίτι και προκάλεσε ζημιές σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρονικές συσκευές, βυθίζοντας την γειτονιά στο σκοτάδι. Συγκεκριμένα, ο κεραυνός έπληξε την οικία της κας Ευγενίας Μανταλιά, αλλά επηρέασε και το διπλανό σπίτι του κ. Δημήτρη Μανταλιά.

Ο κεραυνός σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων που μιλούν στην κάμερα του trikalaola.gr για το σκηνικό, γειώθηκε πάνω σε κεραία τηλεόρασης και σίδερα αναμονής και το οστικό κύμα διέλυσε διάφορα πράγματα που βρισκόταν στην ταράτσα. Από το σπίτι που έπεσε ο κεραυνός, έκαψε τον ενισχυτή της τηλεόρασης, την τηλεόραση, ασφάλειες, λάμπες και σταθερό τηλέφωνο.

Τις ίδιες ζημιές προκάλεσε και στο διπλανό σπίτι, αλλά και άλλα της ίδιας γειτονιάς. Επίσης, ζημιά έπαθαν και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 

Μία ηλικιωμένη κυρία έπαθε μεγάλο σοκ από την πτώση του κεραυνού και σταυροκοπιόταν για πολύ ώρα, ξεσπάζοντας σε λυγμούς, ενώ πιο ψύχραιμοι φυσικά ήταν οι νεότεροι. Κεραυνός όμως έπληξε πέρσι την οικία του κ. Δημήτρη Μανταλιά, διαλύοντας όλη την καμινάδα, όπως μας εξηγεί ο ιδιοκτήτης. 

Δείτε το σχετικό αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr

trikalaola.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ