2012-10-17 16:39:14
Φωτογραφία για «ΠΑΓΩΣΕ» ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ... ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ
Μετά τη νέα ατυχία που "χτύπησε" τον Ολυμπιακό, και τον τραυματισμό του Σιόβα στον χθεσινό αγώνα της εθνικής, είναι έντονος ο προβληματισμός του Λεονάρντο Ζαρντίμ. 

Όπως όλα δείχνουν, ο διεθνής αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 15 μέρες και αν για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη για την Σούπερ Λίγκα το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί το ίδιο για τον επόμενο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ στη Γαλλία, ειδικά μετά την εμφάνιση του Σιόβα στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Το πλήγμα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι μεγάλο και πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει ν'αναθεωρήσει τον προγραμματισμό του και να ψάξει τον παίκτη που θα αναλάβει το ρόλο του Σιόβα στην ανασταλτική λειτουργία των Πειραιωτών στην μεσαία τους γραμμή στην αναμέτρηση της Γαλλίας.

Επιπλέον, με τον τραυματισμό του Σιόβα, ο Ζαρντίμ χάνει ακόμα μία λύση από το κέντρο της άμυνας (μετά τον Αβραάμ και τον Παπάζογλου) και οι στόπερ που έχει στη διάθεσή του είναι πλέον μόνο οι Κοντρέρας και Μανωλάς...


Με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα πάρουν περισσότεορ χρόνο συμμετοχής οι Μοντέστο και Ντιακιτέ, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Ζαρντίμ σκέφτεται επίσης να χρησιμοποιήσει από την αρχή στην αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα τον Λεάντρο Γκρέκο, που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή, προκειμένου να πάρουν ανάσες κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στον κρίσημο αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Μονπελιέ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ