2012-10-17 15:48:03
Φωτογραφία για Ξεκινά το πρώτο online Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.), με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ
Το πρώτο online Μεταπτυχιακό ΜΒΑ αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ, ξεκινά το Νοέμβριο στην ελληνική γλώσσα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τη μέθοδο της διδασκαλίας και μάθησης εξ αποστάσεως και δίνει την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης, χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία των φοιτητών στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιεί τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους σπουδαστές ώστε να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία η οποία θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να διακριθούν σαν διευθυντικά στελέχη, στο ταχέως μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον που ζούμε.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα με αποφασιστικότητα που έχουν σαν στόχο να γίνουν κατηρτισμένοι ηγέτες με ευχέρεια στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη στρατηγικών κατευθύνσεων καθώς επίσης και στην αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών, ανθρωπίνων και τεχνολογικών πόρων.


Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμπληρώνει φέτος 32 χρόνια λειτουργίας, είναι πρώτο στις προτιμήσεις και αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική επιλογή για χιλιάδες νέους από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ευρώπη που επιλέγουν την Κύπρο για τις πανεπιστημιακές τους σπουδές. Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε περισσότερα από 40 πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα προπτυχιακού (Bachelor), μεταπτυχιακού (Μaster) και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες μεγάλης ζήτησης όπως Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Φαρμακευτικής, Οικονομίας, Ψυχολογίας, Μηχανικής Ηλεκτρολογίας, Μηχανικής Η/Υ, Φυσικοθεραπείας, Παιδαγωγικής, Φυσικής Αγωγής, Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μουσικής, Χορού κλπ. Συνδυάζει την υποδειγματική οργάνωση και συνέπεια με την υψηλή ποιότητα σπουδών, προωθεί την έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης, αλλά και την διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει συνάψει 145 συμφωνίες στο πρόγραμμα κινητικότητας Εράσμους με 26 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Οι εγγραφές για το online Μεταπτυχιακό ΜΒΑ γίνονται μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Γραφείου Ελλάδος 801 1000 709.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ