2012-10-17 01:51:03
Φωτογραφία για Ποια αποκάλεσε «γριά κατσίκα» on air;
Ο Νίκος Μουρατίδης «έκανε το θαύμα του».Πάντα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αφού... ο μουσικός παραγωγός συμμετέχει στο κυπριακό show «DanSing for you» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο χαρακτηρισμός που... «άναψε τα αίματα» ήταν προς το πρόσωπο της Εύης Δρούτσα, όταν την αποκάλεσε «γριά τσούρα». Η λέξη «τσούρα» ανήκει στην κυπριακή διάλεκτο και σημαίνει κατσίκα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η παρουσιάστρια του show, Χριστιάνα Αριστοτέλους, επενέβη τη στιγμή που ο Νίκος Μουρατίδης ξεστόμισε την ατάκα, ζητώντας του να είναι πιο κόσμιος και να προσέχει τις εκφράσεις του. Τι το'θελε όμως;

Ο ίδιος έγινε ακόμα πιο έξαλλος, όπως αναφέρει το ilovestyle, με αποτέλεσμα να στρέψει τα «πυρά» του στην παρουσιάστρια, λέγοντάς της ότι μπορεί να γίνει ακόμα πιο κακός και πως ποτέ στη ζωή του δεν είχε χωροφύλακες!

Η απάντηση από την Εύη Δρούτσα ήταν άμεση: «Νομίζω πως ξεχνάς ότι έχουμε την ίδια ηλικία και μπορεί ακόμη να είσαι μεγαλύτερος απο εμένα. Εγώ τουλάχιστον έχω κάποια γαλόνια στο ελληνικό τραγούδι. Εσύ τι έχεις; Μόνο ραδιόφωνο έκανες».
gossip
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένεση ηθικού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένεση ηθικού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ