2012-10-16 15:05:36
Φωτογραφία για Νιώθω δικαίωση για αυτό που έκανα..Τώρα έχω ηρεμήσει, είπε η 37χρονη στον εισαγγελέα.Το μήνυμα της 37χρονης τσιγγάνας στον τάφο του γιου της προανήγγειλε την πράξη της...
-Η 37χρονη τσιγγάνα είχε προσπαθήσει ξανά να σκοτώσει τον δολοφόνο του γιου της

- Οι συγγενείς της δεν την άφησαν.

 -Η 37χρονη έκανε και λόγο για.. παράπλευρη απώλεια σε ότι αφορά τον 25χρονο που πυροβόλησε στα πόδια.

- Της έγιναν ηρεμιστικές ενέσεις χθες βράδυ γιατί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

- Επιμένει να μην αποκαλύπτει πως πέρασε το όπλο στα δικαστήρια ..

Όρκο εκδίκησης είχε δώσει η 37χρονη τσιγγάνα για τη δολοφονία του γιου της με μήνυμα της στον τάφο του γιο της. Η γυναίκα είχε ουσιαστικά προαναγγείλει το φονικό, το οποίο και κατάφερε να κάνει με τον απόλυτο αιφνιδιασμό, σε ένα μέρος που κανείς δεν το περίμενε, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

 Η 37χρονη τσιγγάνα είχε γράψει στο μνήμα του παιδιού της ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκδίκησης, στο οποίο αρχικά ανέφερε πως κανείς από την οικογένεια της δεν προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του παιδιού της, ενώ όταν εκείνη προσπάθησε να το κάνει, οι συγγενείς της ήταν αυτοί που την αφόπλισαν. Μάλιστα ανέφερε πως αν δεν προλάβαινε εκείνη να πάρει εκδίκηση θα άφηνε κατάρα στον αδερφό του και στα παιδιά του, να πάρουν το αίμα του πίσω.


 Προφανώς κανείς δεν έδωσε σημασία στο μήνυμα εκδίκησης της μητέρας, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το www.fylarhos.gr, ενώ αν και η ίδια προσπάθησε μία φορά στο παρελθόν να σκοτώσει τον 33χρονο, κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την υπόθεση με αποτέλεσμα να έρθει το μακελειό των δικαστηρίων.

 Το μήνυμα της 37χρονης στον τάφο του γιου της «Βαγγέλη μου παιδάκι μου πολύ παλικαρά μου, Για όλους έβαζες τα στήθη σου μπορστά για φίλους συγγενείς ξαδέρφια και μπαρμπάδες! Ενώ Ξέρανε για σένανε για μία ώρα ότι είσαι πεθαμένος και ότι σε σκότωσαν δεν βρέθηκε κανείς το αίμα σου πίσω να πάρει. Και όταν εγώ κατάλαβα ότι είσαι πεθαμένος και έτρεξα το αίμα σου να πάρω ήρθαν οι θείοι σου και μου πήραν τα όπλα και δεν με άφησαν! Με την υπόσχεση ότι αφού μας έφαγαν έναν εμείς θα φάμε δέκα! Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω! Και αν δεν προλάβω, αφήνω κατάρα στον αδερφό σου και στα παιδιά του, το αίμα σου πίσω να πάρουν», καταλήγει η μαυροφορεμένη γυναίκα που φαίνεται στο βίντεο να λέει «θα τον φάμε»

  Τι είπε η 37χρονη στον εισαγγελέα για το μακελειό στην Ευελπίδων

 Λόγω του φόβου αντεκδίκησης οι αστυνομικοί φόρεσαν αλεξίσφαιρο γιλέκο στην 37χρονη γυναίκα. Ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από προθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία. Σύμφωνα με τους συνηγόρους της, βρίσκεται σε έντονη σωματική και ψυχολογική αναταραχή, γι' αυτό και χθες με την συναίνεση των αστυνομικών μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ στο Αιγινήτειο όπου της έγιναν ηρεμιστικές ενέσεις. "Ήθελα να σκοτώσω μόνο το φονιά του παιδιού μου, ζητάω συγνώμη για τον τραυματισμό του άλλου", λέει η γυναίκα. Στις επίμονες ερωτήσεις όμως για το πως “πέρασε” το όπλο μέσα στα δικαστήρια η γυναίκα δεν λέει το παραμικρό αφήνοντας ανοιχτά τα ερωτήματα. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η γυναίκα να είχε συνεργό, όπως και το ενδεχόμενο να “πέρασε” το όπλο ι ίδια αφήνοντάς το σε κάποιο σημείο της περίφραξης απ' όπου το πήρε αφού πέρασε από τον έλεγχο της εισόδου. Όποιο και να είναι το σενάριο το ζήτημα της φρούρησης των δικαστηρίων παραμένει ανοιχτό από τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι κάποιος ένοπλος μπορεί να φτάσει σε όποιο χώρο των δικαστηρίων επιθυμεί χωρίς να τον σταματήσει κανείς.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ