2012-10-16 12:36:03
Φωτογραφία για Από Δευτέρα οι επιδοτήσεις ελαιολάδου
Μπαίνει η επιδότηση ελαιολάδου και αναμένεται να ανακουφιστούν έστω και στο ελάχιστο οι χιλιάδες παραγωγοί της Μεσσηνίας την ερχόμενη Δευτέρα.

Τουλάχιστον το 50% του ποσού που δικαιούται ο κάθε παραγωγός αναμένεται να πιστωθεί στον λογαριασμό του και είναι χαρακτηριστικό ότι η Κυβέρνηση θέλει να είναι εντάξει με τις ημερομηνίες που έχει ανακοινώσει, γι αυτό στο Υπουργείο Γεωργίας και στο ΟΠΕΚΕΠΕ επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου.

Η Τραπεζα Πειραιώς- Αγροτική μάλιστα έχει ανακοινώσει πως ήδη έχει στα ταμεία της το ποσό που αναλογεί στις επιδοτήσεις των παραγωγών οπότε ο χρονολογικός στόχος είναι εφικτός.

Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου λοιπόν δίνουν ως - πιθανότερη για να κρατάμε και μια επιφύλαξη - ημερομηνία για την καταβολή της προκαταβολής της κοινοτικής ενίσχυσης υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με όσα εχουν γίνει γνωστά η καταβολή θα αφορά τουλάχιστον το 50% της αποσυνδεδεμένης ενίσχυσης ενώ κατά περιπτώσεις το ποσό αυτό μπορεί να φθάσει και στο 70% του «τσεκ» ανάλογα με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών ζητημάτων και των απαιτούμενων ελέγχων από την ελληνική πλευρά.

filiatranet.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ