2012-10-16 09:30:04
Φωτογραφία για Σάντσες... η επιστροφή για Ολυμπιακό
Στο προσκήνιο του Ολυμπιακού επανέρχεται ο Κάρλος Σάντσες, αφού αναμένεται να εξασφαλίσει γαλλικό διαβατήριο και το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί τον πρότεινε ξανά στους «ερυθρόλευκους».

Ο 26χρονονος άσος αποτελεί... μόνιμο στόχο των Πειραιωτών και μόνο στο «συρτάρι» δεν έχει μπει η υπόθεσή του όπως φαίνεται. Ο παίκτης έχει ήδη κάνει τα χαρτιά του και αναμένεται να πάρει γαλλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να αγωνίζεται βασικό.

Αυτό είχε ως συνέπεια να προταθεί εκ νέου στους πρωταθλητές, την στιγμή που το γραφείο μάνατζερ τον εκπροσωπεί, βρίσκεται σε... ανοιχτή γραμμή με την ομάδα του λιμανιού, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μάλιστα έχει πολύ καλή άποψη για τον δυναμικό μέσο της Βαλενσιέν, που φέτος μετράει πέντε συμμετοχές, με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί το Γενάρη να γίνει πιθανή μεταγραφή του χωρίς... να ξηλωθούν τα ταμεία της ΠΑΕ. Τα δικαιώματά του εξάλλου ανήκουν στην Ρέιντζερς Τάλκα της Χιλής, αφού εκεί τα έχει εκχωρήσει το επενδυτικό γκρουπ που ελέγχει τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί ότι σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις, θα έχει και το τι θα γίνει με τον Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος εξάλλου δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα μάλιστα να συνεχίζονται από την χώρα του και τα σενάρια για δανεισμό στην Παρτιζάν. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλάζει η ιστοσελίδα του eBay
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλάζει η ιστοσελίδα του eBay
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ