2012-10-16 01:05:29
Φωτογραφία για ΣΩΤΗΡΧΟΣ : Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στάθηκε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλει Τέλης Σωτήρχος μετά το επιβλητικό 3-0 επί του Ηρακλή.

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες της γυναικεία ςομάδας βόλει του Θρύλου ΄δειξε ο τενχικός των ερυθρόλευκων» Τέλης Σωτήρχος μετά το άνετο 3-0 της πρεμιέρα ςκόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

«Θέλαμε να συνδυάσουμε την πρώτη αγωνιστική με νίκη και καλή εμφάνιση και τα καταφέραμε. Είχαμε από τον πρώτο κιόλας πόντο ρυθμό τον οποίο διατηρήσαμε σε όλο το παιχνίδι και για αυτό το λόγο δεν έκανα καμία αλλαγή. Οι πρεμιέρες εγκυμονούν πάντα κινδύνους και το είχα επισημάνει στα κορίτσια τα οποία κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο και την απουσία από τη βασική επτάδα της Τένεβα. Η ομάδα έχει πολλά να δώσει ακόμη. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Παπαδόπουλος είπε: «Ηταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι καθώς αντιμετωπίσαμε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν και τους δύο τίτλους. Εχουμε μία νεανική ομάδα και τα κορίτσια μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κερδίζουν πολλά. Θα κρατήσουμε τα θετικά κομμάτια που δείξαμε στο παιχνίδι μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων αθλητριών μας βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ