2012-10-16 00:19:18
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ... ΧΑΪΝΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ενισχυμένο με τον Τάϊλερ Χάινς, τον αδελφό του σέντερ του Ολυμπιακού Κάιλ, αναμένεται να παρουσιαστεί το Περιστέρι στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (21/10) κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Χάινς προπονείται εδώ και εβδομάδες με τους «κυανοκίτρινους» και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Η βελτίωση των πενιχρών οικονομικών δεδομένων των «κυανοκίτρινων» από τα έσοδα από την συνεργασία χορηγίας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta, επιτρέπει στην διοίκηση του Περιστερίου να του εκδώσει δελτίο και να τον εντάξει στο ρόστερ.

Ο Χάινς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Χάινς είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Μέριλαντ και με τους Ίστερν Σορ Χοκς είχε σε 30 αναμετρήσεις του NCCA μέσο όρο 8,2 πόντους.

Εάν υπογράψει ο νεαρός Αμερικανός θα γίνει ο δεύτερος παίκτης της «δυτικής όχθης» με συγγένεια με παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ντουάιτ Θορν, που οδήγησε το Περιστέρι στην εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί του Πανελευσινιακού είναι ξάδελφος του Έισι Λο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ