2012-10-15 22:40:32
Φωτογραφία για Σήκωσε μανίκια ο Νικοπολίδης!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του, είχε επαφή με τους ερυθρόλευκους που μπαίνουν στην τελική ευθεία για Ξάνθη. To καλωσόρισμα του Ζαρντίμ και το τετ α τετ. 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στο πλευρό του πλέον τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος έπιασε από σήμερα και δουλειά. Η πρώτη επαφή είχε γίνει την Παρασκευή στο φιλικό με την ομάδα Νέων, ωστόσο από σήμερα είναι και επίσημα συνεργάτης του Ζαρντίμ. Ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τον νέο του βοηθό λέγοντας: «Οι πιο πολλοί γνωρίζετε τον Νικοπολίδη πιο καλά από μένα. Γνωρίζετε επίσης ότι έχει προσφέρει πολλά πράγματα στην ομάδα και ξεκινά μια νέα καριέρα στο ποδόσφαιρο. Ο Αντώνης επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να μας βοηθήσει και όλοι τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα», με τον Νικοπολίδη να χαμογελά, αλλά να μην προσθέτει κάτι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το βάρος έπεσε στο τελείωμα των φάσεων, στην τακτική, καθώς ο Πορτογάλος θέλει να δει την ομάδα του βελτιωμένη στο κομμάτι της ανάπτυξης, εκεί που παρουσίασε αρκετά κενά πριν τη διακοπή. Οι ερυθρόλευκοι χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν δίτερμα, κάνοντας εναλλαγές στους «μπαλαντέρ», οι οποίοι βοηθούσαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού με πάσες από τις πλάγιες γραμμές.


Φουστέρ και Χολέμπας ακολούθησαν ατομικό αερόβιο πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα αλλά και ο Γιάννης Φετφατζίδης εξαιτίας κάκωσης στο πόδι. Βέβαια, ο διεθνής μέσος θα μπει από αύριο κανονικά στις προπονήσεις.

Τα είπε με Ζαρντίμ

Ο Ζαρντίμ επέστρεψε από Πορτογαλία και είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Οι δυο άνδρες καθ' όλη τη διάρκεια του απογεύματος συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας, αλλά και αυτά που μπορούν να αλλάξουν σύντομα. Μετά τη διακοπή, ο βασικός στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο που θα συνδυαστεί με νίκες. Ο Νικοπολίδης παρουσιάστηκε πανέτοιμος να βοηθήσει όπως μπορεί τους ερυθρόλευκους, ενώ το κλίμα με τον Πορτογάλο ήταν εξαιρετικό. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ