2012-10-15 17:45:03
Φωτογραφία για ΝΤΙ ΜΟΝΤΕΤΖΕΜΟΛΟ : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΥΟ ΚΟΚΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΤΕΤΣΙ
Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που θέλουν τον Σεμπάστιαν Φέτελ να έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα του ενόψει 2014, είναι αβάσιμες.

Το συγκεκριμένο σενάριο κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport.gr", αλλά τη Δευτέρα (15/10) πήρε νέες διαστάσεις έπειτα από σχετικό δημοσίευμα του BBC.

Αυτό ανέφερε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ότι η - βέβαιη πλέον - παραμονή του Φελίπε Μάσα στη Ferrari είναι απλώς ένα ενδιάμεσο βήμα για την τελική έλευση του Φέτελ το 2014.

Η φημολογούμενη συμφωνία των δύο πλευρών θα ενεργοποιούταν εφόσον η ιταλική ομάδα κατάφερνε να πιάσει ένα συγκεκριμένο όριο απόδοσης σε κάποιο σημείο της προηγούμενης χρονιάς.

Ομως ο ντι Μοντετζέμολο τάχθηκε κατά της πιθανής συνύπαρξης του Φέτελ με τον Φερνάντο Αλόνσο στην ομάδα του.

"Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω δύο κοκόρια στο κοτέτσι", είπε στο ιταλικό Radio1. 


"Δεν μου αρέσει και δημιουργεί αστάθεια στην ομάδα".

Ο ντι Μοντετζέμολο χαρακτήρισε επίσης "αναγεννημένο" τον Μάσα, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την παραμονή του την επόμενη σεζόν.

"Του ζήτησα να έρθει στο Μαρανέλο αύριο και θα μιλήσουμε σε μάκρος. Νομίζω ότι πάντα έδινε πολλά στη Ferrari και έχει χτίσει ένα καλό πνεύμα συνεργασίας με τον Αλόνσο."

"Στα μισά της σεζόν ήταν αδιανόητο να κρατήσουμε τον Μάσα. Αλλά με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Μόντσα και στην Ιαπωνία, δικαίωσε τώρα τις προσδοκίες μας. Αύριο θα το συζητήσουμε και μετά θα πάρουμε την απόφαση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ