2012-10-15 16:04:33
Φωτογραφία για Πάτρα: Ελεύθερος και ο ανήλικος αντιεξουσιαστής - Περιοριστικοί όροι και για τους τέσσερις συλληφθέντες
Λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών και ο ανήλικος που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αφού απολογήθηκε για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν (όλες οι υπόλοιπες εκτός από την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση), ο ανήλικος αφέθηκε και αυτός ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

νεότερη ενημέρωση 12.20'

Βασίλης Λαδάς: «Απαράδεκτες οι κατηγορίες για τους συλληφθέντες»

Απαράδεκτες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες για τους τέσσερις συλληφθέντες ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης Βασίλης Λαδάς. Σε δηλώσεις του τόνισε πως η σημερινή απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα δείχνει πως «θα πρυτανεύσει η λογική και το βούλευμα θα περιορίσει τις κατηγορίες».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ιατροδικαστική που να στηρίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση ο κ. Λαδάς τόνισε πως δείχνει σωματικές βλάβες αυτών των οποίων έπραξαν το συγκεκριμένο και όχι των συλληφθέντων που από την αρχή δήλωσαν αθώοι.

«Απολογήθηκαν για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση που είναι η βαρύτερη, δεν διετάχθη όμως η προσωρινή τους κράτηση πράγμα που σημαίνει πως ήδη υπάρχει η αμφιβολία» κατέληξε ο κ. Λαδάς.

patrastimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ