2012-10-15 14:21:27
Φωτογραφία για Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε το Καμερούν, αποκλείστηκε από το Κόπα Άφρικα
Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε το Καμερούν, καθώς το 2-1 με το οποίο επιβλήθηκε του Πράσινου Ακρωτηρίου δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό του από τα τελικά του Κόπα Άφρικα, για 2η σερί φορά!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σαμουέλ Ετό στο αντιπροσωπευτιικό συγκρότημα μετά από έναν περίπου χρόνο βοήθησε το Καμερούν να πάρει τη νίκη με 2-1 στον αγώνα-ρεβάνς με το Πράσινο Ακρωτήριο για μία θέση στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα, όμως η ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς καταδίκασε τα "αδάμαστα λιοντάρια" σε δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό.

Το ματς ξεκίνησε μάλιστα με τους χειρότερους δυνατούς οιωνούς για τους τετράκις πρωταθλητές Αφρικής καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 12' με τον Περέιρα και να παγώσουν το σχεδόν κατάμεστο από 60.000 κόσμο "Ahmadou Ahidjo Stadium".

Η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα, με τον Εμανά να ισοφαρίζει στο 22', όμως τα δύο πολυπόθητα γκολ που περίμεναν οι οπαδοί του Καμερούν δεν ήρθαν ποτέ, με τον 16άχρονο νεαρό άσο της Μάλαγα, Φαμπρίς Ολινγκά, απλά να δίνει τη νίκη παρηγοριάς στην εθνική του ομάδα με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το Πράσινο Ακρωτήριο με πληθυσμό μόλις 500.000 κατοίκους θα βρεθεί λοιπόν στα τελικά του Κόπα Άφρικα αντί του φημισμένου Καμερούν, σε μία διοργάνωση η οποία θα λάβει χώρα τον Ιανουάριο-Φεβρουάριου του 2013.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ