2012-10-15 14:11:10
Φωτογραφία για Προκαλεί ο Γιάννης Μπουτάρης !
O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης "χτύπησε" για ακόμη μια φορά μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας στο γεγονός ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει την ανάγκη της δημιουργίας μιας ομάδας υπό τη "συγχώνευση" των τριών, του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή...!!!

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε και φόρο τιμής στον εκλειπόντα Παναγιώτη Σπύρου «Ήμασταν στον Άρη μαζί και κουβεντιάζαμε από παλιά ότι μόνη λύση για τη Θεσσαλονίκη, που πρέπει να καλλιεργήσουμε, είναι η αντίληψη μίας ομάδας για κάθε άθλημα, ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο, Άρης για το μπάσκετ και Ηρακλής για το βόλεϊ.

Το κουβεντιάζαμε τότε, δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος και το σκέφτομαι σαν φόρο τιμής στον Παναγιώτη να το θέσω σοβαρά στις ηγεσίες των οπαδών. Οι φίλαθλοι μπορούν να υποστηρίζουν τη φανέλα τους στα ερασιτεχνικά, αλλά στο επαγγελματικό να είναι μια ομάδα, η Θεσσαλονίκη».


Και συνέχισε λέγοντας...

«Δεν ταιριάζουν στον Παναγιώτη οι καθιερωμένοι τρόποι. Ήταν ιδιόρρυθμος, τον ενοχλούσαν οι τυπικότητες, ήταν αντικαθεστωτικός. Θα βρεθεί τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του, δεν του ταιριάζουν μόνο το αγάλματα και το να δώσεις το όνομά του σε ένα δρόμο».

 

Ίσως θα πρέπει να εξηγήσει κάποιος στον κ.Μπουτάρη ότι η Ιδεολογία του Άρη και των οπαδών του δε συνάδουν σε καμοία περίπτωση με αυτή των ΠΑΟΚ και Ηρακλή !!

Ίσως θα πρέπει να εξηγήσει κάποιος στον κ.Μπουτάρη ότι οι Ιδρυτές και οι συνεχιστές του Άρη (στη περίοδο του πολέμου) έφτυσαν πραγματικά αίμα για να γιγαντωθεί αυτός ο Σύλλογος !!

Καλά θα κάνει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να ασχοληθεί με τα έργα του Μετρό που έμειναν στη μέση και ας αφήσει τον Άρη και τον κόσμο του ήσυχους...
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Έγινα ''γκέι'' για ένα χρόνο»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Έγινα ''γκέι'' για ένα χρόνο»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ