2012-10-15 12:04:03
Φωτογραφία για Τι απέγιναν τα λεφτά της χρηματαποστολής; Τα τηλεφωνήματα καίνε τους δράστες
Το ερώτημα τι απέγιναν τα λεφτά της χρηματαποστολής έρχεται να απαντήσει η ογκώδης δικογραφία για την υπόθεση της θεαματικής ληστείας της ...χρηματαποστολής στις Βασιλειές με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις τηλεφωνικές συνομιλίες να καίνε τους τέσσερις συλληφθέντες. Αντίστοιχα τα τηλέφωνα καίνε και τους οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για άλλα σοβαρά αδικήματα για τους οποίους έχει συνταχτεί χωριστή δικογραφία.

Όσον αφορά στους τέσσερις της χρηματαποστολής στην δικογραφία αναφέρονται οι αγοραπωλησίες αυτοκινήτων όπως η αγορά του πολυτελούς τζιπ από τον 36χρονο το οποίο φέρεται να κόστισε 29 χιλιάδες ευρώ. Μια δεύτερη αγοραπωλησία σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρις έχει να κάνει με την πώληση ενός μίνι μαρκετ από τον 34χρονο συλληφθέντα απ' όπου προκύπτει προσπάθεια νομιμοποίησης εσόδων που προέκυψαν από τη ληστεία.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας εμφανίζεται συνομιλία που είχε ο 34χρονος με στενό συγγενικό του πρόσωπο που αφορά στην αγοραπωλησία οικοπέδου στην Αττική. Σύμφωνα με την αστυνομία η ενέργεια αυτή είχε επίσης τον στόχο να νομιμοποιήσει εισροή μεγάλου χρηματικού ποσού.


Η δευτέρη δικογραφία

Απο εμπορία ναρκωτικών μέχρι διακίνηση λαθρομεταναστών, αρχαιοκαπηλία και εμπορία λαθραίων τσιγάρων αναφέρονταν στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν τα άτομα που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα στη δεύτερη δικογραφία που συντάχτηκε με φόντο τη ληστεία της χρηματαποστολής.

Πρωταγωνιστές της δεύτερης δικογραφίας είναι δυο Ρεθυμνιώτες 29 και 25 ετών που φαίνεται πως είχαν ηγετικό ρόλο στην εκτέλεση των εγκληματικών πράξεων καθώς επίσης και 6 ακόμη άτομα ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Σήμερα αναμένεται η απολογία τους.

prismanews.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ