2012-10-15 02:10:17
Φωτογραφία για Νέα δημοσκόπηση δείχνει μπροστά με διαφορά το Νίκο Αναστασιάδη
Αυξάνεται η διαφορά του Νίκου Αναστασιάδη από τους ανθυποψηφίους του Σταύρο Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της Κυριακάτικης Καθημερινής.

Σημαντικό είναι το εύρημα ότι το 61% των πολιτών τάσσεται υπέρ του μνημονίου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης διατηρεί τη μεγάλη διαφορά που τον χωρίζει από τους ανθυποψηφίους του , χωρίς όμως η συμφωνία υποστήριξης από το ΔΗΚΟ να του παρέχει την αναμενόμενη ώθηση ώστε να διευρύνει περισσότερο τη διαφορά.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπιση, παρά την αύξηση της συσπείρωσης της ΕΔΕΚ τα ποσοστά Λιλλήκα καταγράφουν πτώση ενώ αφετηρία για τον Σταύρο Μαλά φαίνεται να αποτελεί το 19%.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Αναστασιάδης καταγράφει ποσοστό πρόθεσης ψήφου 36,3%, ο Σταύρος Μαλάς 18,6% και ο Γιώργος Λιλλήκας 17,1.

Σημαντικό εύρημα της δημοσκόπισης είναι ότι η απαισιοδοξία των πολιτών για την πορεία της χώρας κτύπησε κόκκινο φθάνοντας στο 94%, ενώ 90% δεν αναμένουν βελτίωση της οικονομικής κατάστασης τους επόμενους 12 μήνες.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το θέμα υπογραφής του Μνημονίου. Σύμφωνα με τη δημοσκόπιση το 61% των πολιτών τάσσεται υπέρ της υπογραφής μνημονίου ώς τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης και το 20% εναντίον.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ