2012-10-15 00:20:08
Φωτογραφία για Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Μετά από το διήμερο ρεπό, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού επιστρέφουν από Δευτέρα στις προπονήσεις. Έτσι, ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη, ενώ παράλληλα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τι εξελίξεις υπάρχουν από το «μέτωπο» που καίει τους «ερυθρόλευκους», δηλαδή εκείνο των τραυματιών.

Ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά και ο Ραφίκ Τζεμπούρ εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό και ταξίδεψαν στις πατρίδες τους, όμως –όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Θα πρέπει να θεωρείται μάλλον βέβαιο πως ο Νταβίντ Φουστέρ θα προλάβει το ματς απέναντι στους «Ακρίτες». Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο προφυλάχθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ερωτηματικό παραμένει ο Χοσέ Χολέμπας, αλλά στη δική του περίπτωση ακόμη κι αν ιατρικά είναι εντάξει, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ζαρντίμ να τον προφυλάσσει ώστε να τον έχει έτοιμο στο ματς του Champions League που ακολουθεί κόντρα στη Μονπελιέ.

Αντίθετα, ο Ιμπαγάσα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους στο «Καραϊσκάκης».

Μέσα στην εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, αναμένεται τις εγκαταστάσεις του Ρέντη να επισκεφτεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα μιλήσει στους παίκτες ενόψει της συνέχειας προκειμένου να τους διατηρήσει σε εγρήγορση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ