2012-10-14 19:05:24
Φωτογραφία για ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ : ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...
Ο δρόμος μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας είναι πολύ μακρύς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, πριν από την προπόνηση της Κυριακής ενόψει του αγώνα με τη Σλοβακία, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στη διοργάνωση του 2014, ενώ δεν χαρακτήρισε αρνητική την ισοπαλία με τους Βόσνιους.

"Το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό από τη στιγμή που πήραμε ισοπαλία. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την πρόκριση. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν νικάς, καλύτερα να μην χάνεις. Κρατάμε τον έναν πόντο και την απόδοσή μας σε ορισμένα σημεία του ματς", είπε για το παιχνίδι με τη Βοσνία.

Σε ερώτηση για το ματς με τη Σλοβακία και τις απουσίες της εθνικής ξεκαθάρισε: "Η ομάδα έχει βάθος, έχει παίκτες με ικανότητα να αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Έλειπαν δυστυχώς, ορισμένοι, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα προκριματικά έχουν πολύ δρόμο ακόμα, αφού βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική. Δεν μπορούμε να πούμε ότι περάσαμε αν κερδίσουμε ούτε ότι αποκλειστήκαμε αν χάσουμε. Μην ξεχνάτε ότι και στα προκριματικά του Euro 2012 ξεκινήσαμε με δύο ισοπαλίες, τελικά πήραμε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ