2012-10-14 14:14:04
Φωτογραφία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ 11ΑΔΑ Ο ΦΕΪΣΑ
Η εθνική Σερβίας ηττήθηλε από το Βέλγιο στο Βελιγράδι και εκτός από την απώλεια των βαθμών για τους «αετούς», το 3-0, σκορ με το οποίο έχασε η ομάδα, έχει φέρει σε πολύ δυσχερή θέση τον προπονητή της ομάδας, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αφού πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει η ομάδα του την πρώτη θέση και την απ’ ευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Μάλιστα, ο εκλέκτορας της Σερβίας θέλει να αλλάξει το κλίμα με μια νίκη επί των Σκοπίων και σκέφτεται για το βασικό σχήμα τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο 24χρονος μέσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα στους προσαγωγούς από τον περασμένο μήνα και η πρώτη κανονική προπόνηση που έκανε ήταν ανήμερα (12/10) της αναμέτρησης με το Βέλγιο, όταν γυμνάστηκε το πρωί με τους συμπαίκτες του. Προφανώς έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του και ο Μιχαϊλοβιτς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και στην 11άδα, όπως μετέδιδαν τα σερβικά ΜΜΕ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη (16/10) στην έδρα των Σκοπίων και οι «αετοί» θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης σε έναν όμιλο-φωτιά και αντιπάλους, όπως η Κροατία και η Σκοτία.

Ο Φέισα, θα ήταν βασικός, αν δεν είχε προβλήματα και είναι ένας παίκτης που πιστεύει ο προπονητής της Σερβίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ