2012-10-14 13:45:38
Φωτογραφία για Κούρεμα στην ΕΡΤ..Τέλος στις εκπομπές «Στην υγειά μας»,«Μηχανή του χρόνου», «Εξάντας» και «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα».
Αν εξαιρέσει κάποιος την Μηχανή του Χρόνου..που ήταν τελείως ανεξάρτητη από πολιτικές σκοπιμότητες...όλες οι άλλες ήταν των γνωστών επαγγελματιών αριστερών..Που κατσικώθηκαν στο δημόσιο μια ολόκληρη εικοσαετία και έφαγαν με χρυσά κουτάλια...επί Πασοκοκρατίας....Στην πορεία τους αυτές οι εκπομπές αλλοίωσαν με προπαγανδιστικό τρόπο.. την σκέψη την γνώμη και την εθνική συνείδηση από 2 γενιές Ελλήνων.Η αριστερή μονομερή προσέγγιση των πραγμάτων και των καταστάσεων,δεν θα μας λείψει καθόλου από το κανάλι που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες.

 Στο πλαίσιο του «κουρεμένου» προγράμματος, μειώνονται τα επεισόδια των εκπομπών εξωτερικής παραγωγής. Η «μπάλα» παίρνει τις εκπομπές «Μηχανή του χρόνου», «Εξάντας» και «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα». Δύσκολα είναι όμως τα πράγματα και για το «Στην υγειά μας», καθώς μετά τις μεγάλες μειώσεις που έχουν ήδη γίνει στο budget της εκπομπής, η τρέχουσα συγκυρία φαίνεται να βάζει στον πάγο την έγκριση των νέων επεισοδίων.

Το πιο πιθανό είναι η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να συνεχίσει με επαναλήψεις μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα τεθεί εκ νέου στο τραπέζι η συνέχειά της από το 2013.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προπόνηση με Φούντα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προπόνηση με Φούντα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ